Симеон Славчев се оперира, аут е поне за месец


Симеон Славчев се оперира, аут е поне за месец
Снимка: Официален сайт на Левски

1526 0

Полузащитникът на Левски Симеон Славчев претърпя успешна операция на пръст на крака. Интервенцията бе извършена в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ в София от доцент Людмил Симеонов и неговия екип.

Очаква се възстановяването да продължи над 30 дни, което означава, че ще пропусне и двата двубоя с Лудогорец - за Купата и в Първа лига. Славчев обаче обеща да се завърне в по-силен в пост в личния си профил във Facebook и се обърна към феновете на клуба, както и към съотборниците. 

"Настанаха времена , в които синята общественост се мобилизира и показва какво значи Левски и какво е да обичаш въпреки всичко! Всеки един привърженик е нужен на ПФК Левски! Всяко едно синьо сърце да подкрепя отбора! Всеки един футболист на отбора да е готов да даде своя максимум и да остави душата си на терена. За съжаление, няма да мога да бъда от последните изброени. Операцията завърши успешно и се надявам възможно в най-скоро време да се върна на терена . Ще се върна още по-силен и жаден за успехи! Само Левски!". А кой ще ръководи дербито между Левски и Лудогорец за Купата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички