Емил Виячки след трансфера в ЦСКА 1948: Щом разбрах, че ЦСКА има интерес, веднага исках да дойда


Емил Виячки след трансфера в ЦСКА 1948: Щом разбрах, че ЦСКА има интерес, веднага исках да дойда
Снимка: Фейсбук на ЦСКА 1948

1302 0

Един от новите футболисти в ЦСКА 1948 Емил Виячки даде интервю пред клубния сайт. Бившият бранител на Славия, Локомотив София, Пирин Благоевград и Марек Дупница вече записа неофициален дебют с отбора при равенството 1:1 срещу Марибор.

"Добре се чувствам. Мисля че можехме да се представим малко по-добре, но с оглед на тежките натоварвания, които правим, изиграхме добър мач. С течение на времето трябва да вдигаме нивото" - коментира той приятелската среща.

След това обсъди и трансфера си: "Доста добре се чувствам в отбора. Познавам повечето момчета. Колективът е добър. Надявам се да остане такъв и да направим нещо по-голямо от това, което постигна ЦСКА през миналата година. Щом разбрах, че има интерес от ЦСКА към мен, веднага исках да дойда тук".

За финал Виячки насочи поглед и към предстоящите двубои в европейските клубни турнири и по-конкретно към първия такъв в историята на клуба - срещу ФКСБ.

"Лесен мач няма. Надявам се да изиграем два силни мача и да отстраним ФКСБ. Искам да сме здрави. Надявам се да подобрим класирането от миналата година. Харесва ми да има конкуренция за моята позиция. Надявам се да се преборя за титулярно място. Давам всичко от себе си и винаги съм готов да помогна с каквото мога" - сподели още той. ЦСКА 1948 пък даде първа голяма жертва - сериозна контузия вбеси Рибарски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички