В Англия уточняват: "Спекулацията с Георги Русев беше "произволна"


В Англия уточняват: "Спекулацията с Георги Русев беше "произволна"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1837 0

10 дни, след като английското издание Football Insider сподели, че три тима от второто ниво на местния футбол влизат в битка за българския национал Георги Русев - друга медия на Острова разясни ситуацията.

Спекулациите около българина

Според първоначалните информации Норич Сити, Ипсуич Таун и Уотфорд бяха отборите, които се интересували от правата на родния таран. Сега обаче изданието "The72" коментира слуховете за петима, които били сред вариантите за "сините". 

"Този слух беше произволен и оттогава малко се говори за него. Ипсуич изглежда, че се е спрял върху играчи в Англия, които имат опит в съответната лига. Поради тази причина изглежда малко вероятно да се осъществи подобен трансфер", категорични са от изданието по адрес на Русев.

Изминалият сезон за Русев

24-годишният футболист бива оценен на над 1 милион евро от портала Transfermarkt, а през изминалия сезон изигра близо 40 двубоя с "червените".

По време на тях се отчете със 7 гола и 15 асистенции във всички турнири, а през есента на 2022 г. получи повиквателна за националния отбор на България.

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички