Емил Велев сподели, че промилите в кръвта му не са от алкохол


Емил Велев сподели, че промилите в кръвта му не са от алкохол

2885 0

Легендата на Левски Емил Велев обясни неприятния случай, в който се забърка. Припомняме, че той бе хванат да шофира с 1,7 промила в кръвта. Според него обаче, отчетеното не е заради това, че е пил, а заради... лекарствата му.

"Спряха ме за проверка. Взеха ми проба за алкохол с дрегер, който отчете 1,7 промила алкохол в кръвта. Но тъй като аз пия доста силни лекарства за кръвно, подозирам, че това е повлияло на отчитането на такъв висок процент. В момента чакам да излязат резултатите от кръвните проби и експертизата, за да стане ясна ситуацията. Съдействам изцяло на органите на реда" - сподели той пред "Блиц".

А неговият адвокат заяви: "Още не е категорично установено нарушението по надлежния ред. Води се разследване. Има един резултат от дрегер, но не е излязла кръвната проба. Емил Велев твърди, че е употребявал силни лекарства, които евентуално са дали отражение, което ще се докаже в хода на разследването и експертизите на кръвта, които ще се направят. Засега няма какво повече да коментираме, докато не излязат окончателните резултати. Оказваме пълно съдействие на компетентните органи, които също имат желание да се установи истината".

Вижте повече за шофирането на Емил Велев 1,7 промила в кръвта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички