Ефектът "Николай Киров": ЦСКА 1948 записа първа победа след обрат срещу Ботев Враца


Ефектът "Николай Киров": ЦСКА 1948 записа първа победа след обрат срещу Ботев Враца
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1513 0

ЦСКА 1948 постигна първа победа през сезон 2021/22 в Първа лига, след като се наложи с 5:1 над гостуващия отбор на Ботев Враца.

Това бе първи мач за новия треньор на "червените" Николай Киров и макар неговите играчи да не започнаха убедително срещата, само за 11 минути нанизаха три гола, с които обърнаха резултата!

В 25-ата минута Юлиан Ненов получи дълго извеждащо подаване, преодоля бранител и вкара топката във вратата на Даниел Наумов - 1:0 за Ботев Враца.

Радостта на врачани трая само 120 секунди, тъй като Симеон Петров засече с глава центриране от корнер за 1:1.

Пълният обрат настъпи в 31-ата минута, когато Крум Стоянов вкара първия си гол с фланелката на ЦСКА 1948 след хитър пас на Георги Русев.

В 38-ата минута самият Русев се разписа за 3:1, след като една отбита топка попадна на пътя му и той от близко разстояние не сгреши.

В 59-ата минута Ивайло Чочев вкара хубав гол от дистанция, но той бе отменен заради нарушение в хода на атаката преди топката да попадне у него, като ситуацията бе прегледана и с ВАР.

В 86-ата минута Симеон Петров вкара втория си гол в двубоя, разписвайки се за втори път с глава. Две минути след това резултатът стана 5:1, като този път точен бе Денислав Александров, минавайки на парад през разредената защита на Ботев Враца.

С първата си победа за сезона "червените" вече имат 4 точки от 7 мача, а Ботев Враца остава с 9 пункта след същия брой срещи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички