Дъщерята на Петър Хубчев: Олекна му и хората няма да се чудят защо е напуснал Берое


Дъщерята на Петър Хубчев: Олекна му и хората няма да се чудят защо е напуснал Берое
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

16053 0

Дъщерята на Петър Хубчев - Кристина Хубчев, използва профила си в социалната мрежа Facebook, за да благодари за подкрепата, която баща ѝ е получил от всички приятели, от Стилиян Петров, както и от всички родни и чуждестранни футболисти и клубове.

Тя обясни, че легендарният национал на България ѝ е съобщил, че е болен от рак преди около една година, а тежкото заболяване е объркало плановете му за бъдещето...

Кристина Хубчев допълва, че "след като голяма част научиха за неговата битка, му олекна и хората няма да се чудят защо е напуснал Берое, защо не присъства в публичното пространство и т.н.".

*Припомняме, че през месец септември 2022-ра година Петър Хубчев напусна (тогава изненадващо) треньорския пост в Берое Стара Загора!

Ето какво гласи цялата публикация на Кристина Хубчев (без редакторска намеса):

"Преди една година баща ми се прибра от България и малко по – късно той ни сподели, че е болен от рак. Това беше голям шок, най - любимият ми човек на този свят, който никога ми е казал лоша дума и е искал само едно от нас, да уважаваме хората. Аз преодолях шока и си казах щом той е силен и ние ще сме с него. Неговото заболяване обърка целя му план за в бъдещето. Но сега има нова мисия и то е да се оправи максимално. Мисля, че сега след като голяма част научиха за неговата битка, му олекна и хората няма да се чудят защо е напуснал Берое, защо не присъства в публичното пространство и т.н.

Тук сега е момента да благодарим на всички приятели, които се свързаха с нас да благодарим за подкрепата. Огромна благодарност към Стилиан Петров и неговата Фондация The Stiliyan Petrov Foundation , към всички български и световни футболни звезди, участвали в Мача на надеждата, към всички футболни клубове в България и хора, които са с него в този момент".

ВИЖТЕ ОЩЕ - ВИДЕО И СНИМКИ: Христо Стоичков се разплака заради Петър Хубчев, стадионът подкрепи големия български защитник с №5!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички