Стоичков: Професорски се справи с Батистута и Клинсман... Ще пребориш и болестта


Стоичков: Професорски се справи с Батистута и Клинсман... Ще пребориш и болестта
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

9753 0

Легендата на световния футбол - Христо Стоичков, сподели емоционално съобщение в часовете преди организирания от Стилиян Петров и фондацията му "Мач на надеждата".

 

Именно Камата е сред участниците в звездния двубой, който ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски" в центъра на София. Припомняме ви, че срещата ще бъде с изцяло благотворителен характер, а целта е да се подпомогнат хората с тежки заболявания.

Един от тях в последно време е друга звезда от близкото минало на родния футбол - Петър Хубчев, който отново бе подкрепен от Стоичков.

Съобщението на Стоичков

"Днес е денят, в който искам всички до един да съберем цялата си надежда за нашия брат Петър Хубчев! Без него нямаше да има лудо американско лято, нямаше да сме четвърти в света. Петьо, ти беше професорът в нашата защита!Професорски се справи с Батистута, Клинсман и Фьолер! Професорски ще пребориш и болестта! Познавам те от толкова много години и знам какъв боец си! Всяка минута с теб в националния отбор като съотборници и треньори беше чест за мен! С теб съм, Петьо! Петата минута довечера е само и единствено за теб!", написа легендата на световния футбол в социалните мрежи.

Ето къде да гледате "Мача на надеждата" НА ЖИВО по ТВ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички