Двама от Черно море аут срещу Крумовград


Двама от Черно море аут срещу Крумовград
Снимка: ПФК Черно море / PFC Cherno more

1027 0

Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за домакинството на Крумовград от 18-ия кръг на Първа лига. Заради контузия аут за сблъсъка са на Брено Тейшейра, на когото му предстои операция на коляното, и Велислав Василев, който също е с травма.

Всички останали играчи са линия за двубоя в неделя от 17:45 часа на стадион „Тича“ във Варна. Цената на билетите за двубоя е 12 лева и могат да се закупят в мрежата на Ивентим, а в деня на мача ще се продават на касите на стадиона, които отварят в 15 часа.

За главен рефер на среща е определен Иво Андреев, с помощници Петър Митрев и Станислав Станев. Четвърти съдия ще е Мартин Живков, а за ВАР ще отговаря Валентин Железов, с асистент Станимир Илков. Георги Нарлев пък ще е съдийски наблюдател.

Групата на Черно море:

Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Александър Василев, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Росен Стефанов, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Алекс Фернандес, Николай Златев, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Пабло Гарсия, Атанас Илиев, Исмаил Иса.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Георги Василев - Гочето: Най-голямата глупост ще е да сменят Илиан Илиев! БФС има проблеми, но някои хора сложиха масло в огъня

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички