Дунав (Русе) е спасен, ще има нов собственик до дни


Дунав (Русе) е спасен, ще има нов собственик до дни
Снимка: БГНЕС

2483 0

Добри новини дойдоха от елитния български Дунав (Русе). От клуба съобщиха, че са започнали да чистят своите задължения към служителите си, като за това са помогнали Общинският съвет и община Русе. "Драконите" обявиха и че до няколко дни ще имат нов собственик. Ето какво написаха от Дунав на своя сайт:

Ръководството на ПФК „Дунав“ Русе започна да изчиства своите задължения към всички служители на клуба. Днес бяха изплатени обещаните средства за месеците – февруари и март. „Драконите“ благодарят за помощта на Общинския съвет и община Русе.

До няколко дни, русенци ще имат нов собственик, като единствено се изчакват необходимите законови формалности свързани с прехвърлянето на собствеността на клуба. Към момента ПФК „Дунав“ Русе е изплатил всички задължения към държавните институции.

Ръководството на „небесносините“ изказва искрена благодарност към всички служители в клуба за проявеното търпение и разбиране.

Припомняме, че днес от 20.30 часа, „Дунав“ гостува на „Етър“ в последен двубой от редовния сезон в efbetЛига.

Пожелаваме успех на „Драконите“! А за коя фирма се заговори, че ще се заеме с издръжката на клуба вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички