Дори в Унгария се възмутиха: БФС и Михайлов не зачитат Христо Стоичков


Дори в Унгария се възмутиха: БФС и Михайлов не зачитат Христо Стоичков
Снимка: БГНЕС

8580 0

Скандалът покрай организирането на евроквалификацията между България и Унгария продължава да е сред водещите теми в Будапеща. Изданието telex.hu нарече случилото се "футболна пародия, каквато никога не сме виждали".

Това, за което рядко се говори

То обърна внимание и на един любопитен детайл, който у нас едва ли е дискутиран. Става въпрос за новата база на БФС в Бояна. Унгарското издание отбеляза, че там са поставени снимки на всички играчи от златното поколение на българския футбол, с изключение на най-успелия - Христо Стоичков. Вероятната причина за това са отношенията на Борислав Михайлов с него.

"Като лидер преценката му (на Михайлов, б.а) беше доста негативна. Личен опит: в построената в покрайнините на града българска футболна база например няма нито една снимка по стените на най-голямата звезда от близкото минало - носителя на "Златната топка" Христо Стоичков", пише медията.

Предисторията на този гаф

Telex.hu отбелязва, че Михайлов не е в добри отношения с Камата отдавна, но погрешно посочва за отправна точка за това мачът през 1985 година, завършил с масово сбиване.

"По коридорите се виждат всички от златното поколение, с изключение на най-голямата звезда", завършва материалът. Вчера Борислав Михайлов бе привикан в НС, за да обясни действията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички