Добрин Гьонов разкри как Георги Кабаков е отговорил на претенциите за дузпа на ЦСКА 1948


Добрин Гьонов разкри как Георги Кабаков е отговорил на претенциите за дузпа на ЦСКА 1948
Снимка: БГНЕС

10962 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде интервю пред "Sportal", в което коментира съдийството в снощния мач срещу Левски и заяви, че клубът му ще подаде жалба заради неотсъдената дузпа в края на срещата. 

Гьонов разкри и какво си е казал с отговорника за ВАР в тази среща Георги Кабаков:

"Още утре ще подадем жалба срещу Станислав Тодоров и Георги Кабаков. Искам да кажа, че съм разочарован от поведението на Кабаков след мача. Той се спря да говори с мен и футболиста Георги Русев, всичко от наша страна беше във възпитан тон и по никакъв начин не сме търсили провокация. Просто го попитахме защо VAR не сигнализира на главния съдия за играта с ръка в наказателното поле на Левски".

"Да, мачът беше нервен и равностоен, но когато има дузпа, защо не се дава?! Кабаков ни отговори надменно, че ние не разбираме от футбол и да се допитаме до някой съдия. Явно това, че беше на Евро 2020 и на Олимпийските игри му влияе на самочувствието. Мисли си, че е хванал Господ за шлифера. Щеше да е добре да прихване от обноските на западноевропейците, а не да се държи така неучтиво. В крайна сметка парите за съдийските такси идват от футболните клубове - смятам, че заслужаваме по-нормално и човешко отношение", заяви изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.

В днешния неделен ден предстоят още две "взривоопасни" срещи от Първа лига - Ботев Враца посреща ЦСКА (ето коя ТВ ще излъчи този мач), а Славия приема Лудогорец в "Овча Купел" - ето къде да гледате този двубой!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички