Добрин Гьонов оптимист за бой над ФКСБ: Сподели как се е готвил ЦСКА 1948 за мача


Добрин Гьонов оптимист за бой над ФКСБ: Сподели как се е готвил ЦСКА 1948 за мача
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

806 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, сподели очакванията си преди мача на тима срещу ФКСБ. Пред медиите той изрази надежди, че ще стане свидетел на добра игра и краен успех за отбора от Бистрица.

Бронзовият медалист от изминалия сезон в Първа лига посреща на стадион "Васил Левски" румънския вицешамион. Срещата от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите е насрочена за сряда (26.07), от 20:30 часа и може да бъде проследена НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Дългоочакван момент

"Дойде моментът, гледам да изживея всяка една секунда от това. Заслужили сме да играем тук. Нека започне мачът и се надявам, че ще се успокоим и ще влезем в нормален ритъм", коментира Гьонов и продължи.

"Оценките, които имаме досега, са само и единствено положителни. Много съм щастлив, че от румънския отбор ни благодариха за добрата организация, което за мен е голяма победа", добави той.

Какви са очакванията в българския лагер?

"Винаги съм оптимист. Излизаме - играем. Знаете, че играехме в долните дивизии, пробвахме се и за Купата на Бъгария. Играехме с все по-силни противници. В подготовката целенасочено играхме с балкански футболни колоси, така че да сме подготвени тук. Каквото и да стане днес, със сигурност това е първото полувреме, а второто е следващата седмица", сподели директорът.

"Според мен, имаме много предимства. Чисто спортно-технически, Атанас Рибарски и Кирил Котев могат да ви кажат. Създали сме доста добра организация, по нищо не отстъпваме на Стяуа чисто организационно. Момчетата имат голямо желание да победят. Ще има много емоция. Надяваме се в началото футболистите да успеят да я удържат, да са с хладни умове и да изиграят мача така, както могат.

Аз не съм специалист по психология. При всеки е индивидуално. Ние сме смели. Излизаме с титуляр, роден 2003 година. Нямаме страх да го пуснем и така ще бъде и занапред", завърши Добрин Гьонов.

Какво каза оперативният директор на тима Стойчо Младенов преди двубоя?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички