Бербатов: Реал Мадрид трябва да продаде Еден Азар


Бербатов: Реал Мадрид трябва да продаде Еден Азар
Снимка: Getty Images/Gulliver

1263 0

Бившата българска футболна звезда Димитър Бербатов изрази мнение, че Реал Мадрид трябва да продаде атакуващия полузащитник Еден Азар, когото привлече през лятото на 2019 година за около 100 милиона евро. Белгийската звезда обаче игра твърде малко с бялата фланелка, тъй като много често е контузен.

Наскоро стана ясно, че бившата звезда на Челси отново е получил мускулна контузия и заради това може да пропусне първите плейофни мачове на тима в Шампионска лига срещу италианския Аталанта.

"Реал трябва да започне да планира продажбата на Азар. След преместването си в Испания той имаше много контузии, които му попречиха да покаже страхотния футбол, който показа в Челси. Лошото е, че заради постоянните травми Азар може да бъде продаден за доста по-ниска сума. Той току-що навърши 30 години, може да даде още много, но в Испания Еден още не е показал нищо. Не бих се изненадал, ако си тръгне през лятото", коментира Бербатов за букмейкър, с който си партнира. А поевтинял ли е Азар през миналата година, в която почти не игра, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички