Даниел Димов разкри каква е целта пред Черно море и отсече: Знаем си възможностите


Даниел Димов разкри каква е целта пред Черно море и отсече: Знаем си възможностите
Снимка: ПФК Черно море / PFC Cherno more

558 0

Черно море стартира зимната си подготовка. Капитанът на „моряците“ Даниел Димов говори преди първата тренировка за Новата 2024 година. Варненци я посрещнаха на върха в класирането на Първа лига.

Силното изказване на капитана на лидера в Първа лига

Сега ще се съберем в пълен състав, да си пожелаем да сме здрави, да имаме щастието тази година да постигнем това, за което се борим от доста време насам“, започна изказването си Дани Димов.

Още: Илиан Илиев избира нов нападател за Черно море, предложиха му бразилци

Целта и преди сезона беше място в тройката, с оглед мачовете, които се изиграха през есенния дял, успяхме да сме в по-добра позиция на този етап. Има немалко мачове, важно сега е да се подготвим, да се опазим здрави, защото ни предстоят здрави битки още с първите кръгове и ще се види докъде ще ни стигнат силите за нещо по-голямо, но реално тройката е нещото, което преследваме“, каза опитният футболист за целите на отбора.

Първите мачове са с директните конкуренти, другите два отбора, които се борят. При нас няма нищо на всяка цена, знаем си възможностите, знаем, че всеки един от нас е важен и е ценен за отбора. Нямаме голяма скамейка, имаме повечко млади футболисти, които ще трябва да поемат своята роля през сезона. Имаме реална представа колко са ни възможностите“, продължи той.

„Надяваме се, наистина се надяваме да бъде честно, защото футболът може само да спечели по този начин ако се развият нещата. В днешно време се виждат, има достатъчно хора, които наблюдават, има и ВАР и затова смятам, че всичко ще бъде нормално“, завърши Димов, засягайки темата за феъплея.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кои са любимите треньори на Илиан Илиев? Треньорът на Черно море и националите сюрпризира с избора си

Още: Само в SportLive! Петър Курдов отсече: Черно море заслужава с играта си да детронира Лудогорец, никой не може да ги упрекне в нищо

Само в SportLive! Стойчо Стоев: Черно море заслужено е първи, но няма широчината на състава на Лудогорец и ЦСКА

Даниел Димов отсече: Очаквах повече от Левски

Капитанът на Черно море си пожела титлата от Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички