Дани Моралес след загубата на „Тича“: Вкараха ни за нула секунди


Дани Моралес след загубата на „Тича“: Вкараха ни за нула секунди
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

978 0

Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес изрази мнението си след драматичната загуба във Варна. Неговите възпитаници си тръгнаха с празни ръцете, след като поведоха с 1:0, но „моряците“ стигнаха до пълен обрат в заключителните секунди на мача.

 „За нас беше важно да дойдем тук днес и да покажем, че отборът има характер и потенциал Разделихме си по едно полувреме. Първото полувреме бяхме по-активни и по-добри. През второто полувреме знаех, че заради класата си те ще натиснат. Те ни вкараха за нула секунди. След това успяхме да изравним играта и да контролираме нещата. Черно море имаше няколко чисти ситуации и накрая вкара“, коментира Моралес.

Не видях дали при втория им гол топката не беше излязла, когато отиде при едно от момчетата на Черно море. Когато играем в защита, трябва да играем един на един. Не може отзад да имаме четирима или петима и да допуснем един да стреля. Липсва ни опитът, но се изисква време“, продължи той.

Всеки отбор, който натрупа загуби, влиза в тежка серия. Не е приятно когато губиш, губиш, губиш, но този отбор има характер и потенциал да направи повече от това, което е направил досега“, каза още Моралес.

А ето как изригна кметът на Враца.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички