Ивайло Чочев не отрече, че може да се раздели с ЦСКА 1948 през зимата


Ивайло Чочев не отрече, че може да се раздели с ЦСКА 1948 през зимата
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1628 0

Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев получи наградата за "Играч на 15-ия кръг" в Първа лига, след като отбеляза един от двата гола за победата на неговия тим срещу Лудогорец.

"Първо искам да благодаря на всички гласували за мен, моите съотборници са причината да съм тук. Радвам се за победата над Лудогорец", започна коментара си той.

"Разликата на стадиона в Бистрица е, че феновете са по-близо и се усеща повече атмосферата. На "Васил Левски" са доста по-далеч. Предстоят ни 4 мача в доста сгъстен цикъл, треньорите ще имат много важна роля. Те ротират състава, надяваме се да вземем колкото се може повече точки".

"Победихме най-добрия отбор в България. В предишни мачове пак играехме добре, но не взимахме точки. Тази победа се надявам да донесе повече самочувствие и до зимата да сме по-нагоре в класирането. Труден мач ще е с Локо София. Нашият треньор ни каза същото. Почти никой не ги е надигравал. Важен мач и за двата отбора. Надявам се ние да се поздравим с победата. Всичко зависи от нас. Мога да кажа, че е приятно когато вкарваш, въпреки че не е моята задача това. Дай боже да продължавам с головете", пожела си Чочев.

"Аз съм концентриран върху оставащите мачове, искам да бъда здрав, а като дойде зимата ще видим накъде ще продължим. Чувствам се добре тук, но трябва да седнем с ръководството и да преценим кое е най-добро и за двете страни", каза футболистът относно спекулациите за бъдещето си, а след това добави няколко изречение и за националния отбор на България:

"Не завършихме годината възможно най-добре с националния отбор. Равенството с Украйна и загубата от Швейцария не бяха добри резултати. Мисля, че ако имаме повече футболисти в чужбина, ще е по-добре за България. Нормално е като няма резултати, да има критики. Може би украинските фенове искаха да придадат някаква енергия на футболистите, те все пак след 3-4 дни имаха ключов мач. Надявам се и българските стадиони да започнат да се пълнят", изрази впечатленията си от Одеса Ивайло Чочев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички