ЦСКА 1948 с пореден трансфер, Рууни подсилва атаката на "червените"


ЦСКА 1948 с пореден трансфер, Рууни подсилва атаката на "червените"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2187 0

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов обяви пореден нов трансфер. Става въпрос за привличането на камерунския нападател Рууни Ева.

За последно 26-годишният нападател е играл в азербайджанския Туран Товуз. Преди това той е играл в турския Анкара Кечиоренгюджю. "Успех, Докторе", написа Найденов в профила си във Facebook. Холяма част от кариерата на камерунския нападател преминава в Гърция, където той играе за тимовете на Верия, Астерас Триполис, Трикала, Караискакис и Аполон Понтус.

"Новите играчи ще трябва да се напаснат, всички общо взето. Това е процес. Опитваме се да опростим нещата, за да са максимално изпълними и това да донесе успех. Правим го срещу силни противници и това ме радва, надяваме се да го принесем в шампионата и евротурнирите", пък заяви наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски след една от контролите на тима. Новия сезон за отбора стартира с двубой с Левски на стадион "Георги Аспарухов", като има идея всички столични дербита да се играят на националния стадион. Нещо, което пряко засяга ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички