С над 300 мача в елита: Бивш играч на Левски и ЦСКА 1948 обяви, че спира с футбола


С над 300 мача в елита: Бивш играч на Левски и ЦСКА 1948 обяви, че спира с футбола
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1531 0

Един от нaй-постоянните имена по родните терени - Сашо Александров, обяви, че слага край на кариерата си. Бившият футболист на Левски и ЦСКА 1948 сподели, че основната причина да вземе това решение е неговото семейство.

Отказал е няколко предложения

Той разкри, че е имал предложения от Спартак Варна и Добруджа, но ги е отказал заради семейството си. "Край! Спирам с футбола! Много ми беше трудно да взема това решение, защото ми се играе още, а и се чувствам във форма. Имам три деца, едното е още бебе. Няма как да оставя съпругата си сама в София с тях. Това беше основната причина да се откажа от футбола", призна пред Gong.bg Александров, който в края на юли ще навърши 37 години.

 Бившият десен бек е приел предложението да стане помощник на треньора на третия отбор на ЦСКА 1948 - Данаил Желязков. "В голяма степен и това повлия на решението ми да се откажа. Подал съм молба да уча за лиценз "А" в Треньорската школа, дано ме приемат. Имам голямо желание да се развивам в професията", каза още той.

Той има зад гърба си над 300 мача в българския елит, както и 150 срещи във Втора лига. Алвеша, както е известен още у нас, игра за последно в ЦСКА 1948, обличал е екипите още на Левски, Черно море, Славия, Берое, Етър, Царско село, Миньор Перник. Междувременно от ЦСКА 1948 обяви поредния нов трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички