Босът на Сепси би разменил ЦСКА и ЦСКА 1948 и посочи как може да се справят със звездната селекция на "червените"


Босът на Сепси би разменил ЦСКА и ЦСКА 1948 и посочи как може да се справят със звездната селекция на "червените"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2852 0

ФКСБ и Сепси ще играят във 2-ия предварителен кръг на Лигата на конференциите с два отбора от България. Вицешампионът на Румъния среща ЦСКА 1948, а носителите на Купата и Суперкупата Сепси ще се изправят срещу втория от съседната страна ЦСКА София, пишат в съседката ни.

Там обръщат сериозно внимание да двата предстоящи сблъсъка, макар да има още две седмици до тях. Собственикът на Сепси Ласло Диожеги също очаква изключително труден сблъсък с "червените", но няма търпение отборът му да започне в Европа.

Ако може, би разменил ЦСКА с ЦСКА 1948

"Ще бъде много, много труден мач! Виждаме какво се случва в ЦСКА София, сега привлякоха трима играчи, за които платиха над 3 милиона евро. Много добър отбор, но мач не се играе предварително. Ще бъде толкова трудно, колкото в мачовете с Юргорден или Олимпия Любляна. Успяхме да преодолеем Олимпия Любляна и сме уверени, че силата на отбора понякога е по-важна от стойността на отделните играчи", сподели той.

Диожеги изпрати и послание към колегите си от Букурещ, след като изиграха приятелски мач с ЦСКА 1948 в подготвителния лагер това лято: "Добър отбор, атакуващ от първата до последната минута. Ако можех, щях да сменя двата отбора и бих искал да играя с ЦСКА 1948. Но не зависи от мен... Разликата беше помежду им в последното издание на първенството. ЦСКА, срещу който играем, е по-добър от ЦСКА, срещу който ФКСБ играе", допълни той пред gsp.ro. В Румъния са и на мнение, че феновете са спрели да подкрепят ЦСКА, за да създадат ЦСКА 1948.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички