ЦСКА 1948 победи Ботев Враца с 1:0 след гол от дузпа


ЦСКА 1948 победи Ботев Враца с 1:0 след гол от дузпа
Снимка: Lap.bg

1555 0

ЦСКА 1948 и Ботев Враца завършиха 1:0 в мач от 22-ия кръг в Първа лига. Двубоят се изигра на стадион "Васил Левски" в столицата, а теренът бе перфектно почистен. Единственото попадение в срещата реализира Галин Иванов от дузпа в 75-ата минута.

В първите 10 минути от мача двата отбора не се впускаха в стремглави атаки и чак в 13-ата минута се стигна до първа опасност пред една от двете врати. Генов опита далечен удар, но Наумов внимаваше и изби в корнер.

В 26-ата минута Галин Иванов опита късмета си от свободен удар, но вратарят Костов изби. Малко след това Даниел Генов опита нов удар, но без успех. Ивайло Чочев отвърна с красив удар от около 25 метра, но той мина малко над напречната греда. 

В края на полувремето Домовчийски центрира хубаво, но Лазар Марин изчисти в последния момент и предотврати чист гол във вратата на "червените".

Второто полувреме започна както и първото и чак в 68-ата минута Галин Иванов беше изведен на добра позиция, но ударът му бе спасен по чудесен начин.

В 74-ата минута Георги Русев бе съборен в наказателното поле и Волен Чинков посочи бялата точка. Галин Иванов се нагърби с отговорността и със силен удар в средата на вратата направи резултата 1:0 за ЦСКА 1948. В 84-ата минута Русев напредна през центъра и шутира силно, но Костов се намеси решително и отклони в ъглов удар. Това бе и всичко по-интересно в срещата.

ЦСКА 1948 продължава да бъде на 6-то място. Отборът има актив от 31 точки, а след паузата за национални отбори, "червените" гостуват на Славия в квартал "Овча Купел". Ботев Враца пък е на предпоследното 13-то място с 18 пункта. В следващия кръг от Първа лига те ще са домакини на Ботев Пловдив във Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички