Стойчо Младенов се завръща, но в ЦСКА 1948?


Стойчо Младенов се завръща, но в ЦСКА 1948?

5532 0

Един от най-успешните треньори в модерната история на ЦСКА - Стойчо Младенов, който наскоро празнува и юбилей от паметния си мач срещу Ливърпул, може изненадващо да се завърне в България, а следващият му тим може да шокира много фенове на "червените" у нас. 

Според информация на агенция "Sportal", подвизаващият се в чужбина специалист може да се завърне у нас, но сядайки на скамейката на новака ЦСКА 1948. Той ще седне за преговори с основния спонсор на клуба - Цветомир Найденов. 

Легендата на ЦСКА многократно беше свързван със завръщане на стадион "Българска армия" през последните години, но досега не е водил преговори с Гриша Ганчев за подобен ход. Вместо това, той може да се озове в клуба, който беше създаден заради решението на Ганчев да не спасява фалиралото дружество на ЦСКА, а да използва законови вратички и да използва бившия си тим Литекс, за да върне ЦСКА в елита. 

Феновете, които подкрепят проекта на Ганчев, веднага реагираха остро в социалните мрежи на информацията, че Младенов може да поеме ЦСКА 1948. Според информация на Sportlive.bg пък, вероятността за сделка между двете страни не е изключена, но е малко вероятна на този етап. 

Както е известно, по-рано в четвъртък ЦСКА 1948 уволни досегашния си треньор (подробности в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички