Веселин Великов след 0:4 от ЦСКА: Очакват ни хубави дни


Веселин Великов след 0:4 от ЦСКА: Очакват ни хубави дни
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1745 0

Новият старши треньор на Ботев Враца Веселин Великов говори след дебютния си мач начело на врачани - поражението с 0:4 на четвъртфиналите за Купата на България срещу ЦСКА. Той призна, че не е разочарован от своя отбор, тъй като е играл срещу отбор като ЦСКА, а и е твърде рано за генерални промени.

"При такъв резултат няма какво да се оправдаме. Двама човека бяха наказани, двама човека висят с картони. Първото полувреме бях много доволен. През второто видяхте - две глупави грешки и два гола. Очакват ни хубави дни. Нашият мач е този срещу ЦСКА 1948.

Искам моят отбор да побеждава. Остават ни 6 кръга до плейофите, след това още 6 мача от групата, ще направя всичко възможно Ботев да оцелее. При такива грешки, които правим, няма как противникът да не ни наказва. От няколко дни съм тук, няма как да променя тотално всичко. А и играем срещу ЦСКА, а не срещу отбор от втората осмица.

Срещу отборите от нашата черга ще играем по-офанзивно. Ако реализираме положенията си, мисля, че много отбори ще имат проблеми с нас" - сподели Веселин Великов.

А какво заяви неговият колега Бруно Акрапович след мача?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички