Циркът на Касев приключи, Локомотив Сф изхвърча от "В" група


Циркът на Касев приключи, Локомотив Сф изхвърча от "В" група

1715 0

Локомотив (София) няма да играе мача си с Миньор (Перник) от „В” група, а това означава, че ще бъде изваден от участие в първенството.

Разкритието направи Ивайло Аспарухов, изкарал по-малко от ден като изпълнителният директор на клуба. Той се срещна с Петър Касев и след това обяви, че е бил излъган за ситуацията.

"Големият бизнесмен не може да осигури 20 хиляди лева, за да продължи Локомотив участието си в първенството. Искам да го попитам що за президент е той, така ли управлява фирмите си, ако ги има изобщо, и кой му е дал пари, за да се прави на това, което не е. Локомотив върви към фалит. Няма да можем да организираме мача с Миньор (Перник) през уикенда, а и няма как да назначим нов треньор и да платим на футболистите. Явно циркът на Касев приключи", сподели ядосаният Аспарухов.

"През цялото това време се опитвах да спася клуба, да се успокоят нещата и Локомотив постепенно да се изправи на крака. Този човек ми обеща всичко, което му казах, че е необходимо за нормалното съществуване, а на практика няма нищо. Всичко, което опитах, беше с цел да се спаси Локо", каза още бившият футболист на клуба.

"Както казах и преди, аз не съм на страната на тези т.нар. бизнесмени, а съм на страната на нашият, 86-годишен Локомотив. Исках да помогна, но явно бях излъган жестоко. Този фалшив човек- Касев, ни забърка всички в ужасна сценка”, добави той.

"Аз за момента не виждам как може да се осигури участие на отборите от школата в Елитните юношески групи. Школата може и да не се разпадне, но вероятно ще играе в софийските първенства, където разходите са доста по-малки. Но и нивото не е като в националните първенства. А толкова се борихме да се върнем в Елитните групи”, завърши Аспарухов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички