Нов абсурд! Заменят играчите на Локо (Сф) с отбор от магазина


Нов абсурд! Заменят играчите на Локо (Сф) с отбор от магазина

1491 0

Ситуацията в Локомотив (София) става все по-абсурдна. Както е известно, мачът с Пирин (Гоце Делчев) не се проведе и столичните "железничари" записаха служебна загуба. Те рискуват да бъдат изхвърлени от "В" група, ако и следващият двубой не се състои. Ето защо Кирил Льосков и Петър Касев са решили да съберат група момчета, които ритат в отбора на известна търговска марка, в случай, че настоящите състезатели продължат с бойкота, пише "Всеки ден".

"Това са хора, събрани буквално от улицата. Ритат за здраве, някои дори имат шкембета. Ако стане, ще е жива гавра с Локомотив. Никой няма да вика за тях, освен ако не докарат касиерките от магазина", коментират в "Надежда".

Любопитна подробност е, че синът на Касев работел във въпросната търговска верига и заедно с колегите си имал отбор, който ритал на малки вратички. Именно те трябва да бъдат картотекирани за предстоящия мач с Миньор (Перник).

Капитанът на Локо (Сф) Васил Велев заяви, че футболистите няма да се появят в игра, докато не им бъде платено дължимото. "Другият вариант е новите собственици да намерят нови футболисти и да ги картотекират вместо нас. Това е подигравка и аномалия във футбола", споделя Велев.

Феновете на столичния тим предпочитат да няма мач с Миньор и тимът да бъде изхвърлен от "В" група. "По-добре на село, но без Льосков и Касев", категорични са в "Надежда".

Двамата собственици обаче упорито продължават да стоят начело на клуба, въпреки мнението на привържениците. Те вече са поканили за треньор Адалберт Зафиров, но той поставил условие да се плати на футболистите и да има гаранции за финансова сигурност до края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички