Касев обяви война на феновете, назначи нов директор в Локо Сф


Касев обяви война на феновете, назначи нов директор в Локо Сф

1641 0

Петър Касев, който разкри, че всъщност не притежава акции в Локомотив Сф, а е косултант на собственика Кирил Льосков, тръгна на война с феновете.

Той се закани да заведе дело срещу авторите на декларацията, с която привържениците поискаха новите босове да се оттеглят и да да им предоставят акциите. Бизнесменът е силно притеснен от думите: "играта наистина ще загрубее" и "Касев провокира нас, провокира и съдбата с псевдо лечението си в болници, което няма да бъде особено трудно да му бъде осигурено, ако не си тръгне с добро" и обяви през Канал 3, че още днес ще подаде жалба в полицията. 

Освен това Льосков и Касев не само нямат намерение да дадат акциите на агитката, но назначиха нов директор, който ще има цялата власт в "Надежда" - спортно- техническа и административна. Това е Ивайло Аспарухов. Той е известен в локомотивските среди и се познава от дълго със собствениците. Юноша е на Локо Сф, работил е и като шеф на школата. Задачата пред новия силен чевек е да събере футболисти, с които клубът да продължи участието си Югозападната "В" група.

Какев беше категоричен и, че Валерий Дамянов не е уволнянаван, така че за момента той е треньор на тима.

"Ние с Кирил Льосков ще се оттеглим и оставаме цялата власт на Аспарухов. Всичко в клуба ще става с неговото знание и съгласие. Стадионът има нужда от ремонт. Искаме да направим трибуни, теренът да бъде подменен, но за това ни трябва време. Аз съм похарчил 120 хил. лв откакто пристигнах в Локомотив. Подсигурих Лагер и всичко необходимо. Кристиян Добрев издребнява, като говори за някакви дребни суми, които той е платил. Имал, дал. Него никой не го е назначавал за изпълнителен директор", заяви Касев в предаването "Спорт в обектива".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички