Касев пита дали е работа на собственика да покрива задължения на клуба


Касев пита дали е работа на собственика да покрива задължения на клуба

1292 0

Силната фигура в Локомотив (София) продължава да изумява, след като разкри, че не е работа на собствениците да покриват текущи сметки. В интервю за "Дарик радио" той коментира ситуацията в клуба и е категоричен, че никой няма да попречи на новото ръководство да работи по начина, по който иска. Освен това той нападна и феновете на тима, които са влизали незаконно на стадион "Локомотив" за първия мач на тима от "В" група. 

"Локомотив София го има. Ние купихме Локомотив София - само акции без футболисти, без стадион, само задължения. Въпросът е да се създаде нещо ново и да се рестартира по друг начин", почна Касев в ефира на "Дарик". 

"Професионален футболен клуб Локомотив София си е фирма. Във футболния тим освен футболисти, има и други хора, които подпомагат клубът да се издържа. Тръгнахме да градим нещо. Не може без приходи. Все пак трябва да има някакви приходи - било от реклама, от феновете, които ще посещават стадиона. На първия мач се оказа, че нашите фенове не ни обичат. Значи те обичат Локомотив София, нали? На първия мач не си купиха билети. Първото, което направихме, е да легализираме влизането на стадиона. Направихме две сметки, където да се влагат парите, защото другите сметки са запорирани", разясни Касев. 

"В набирателната сметка трябваше да влязат парите от феновете. Тези, които искаха да има Локомотив. Те се подиграха с нас. Събраха си кутии. За какво? Взимат си парите, събират си, продават си билети незаконно. Това е първото неуважение на феновете към нас. Дали сме хубави или лоши, няма нужда да ни дават оценка. Ето на ЦСКА отидоха 5 хиляди човека. Малък отбор сме, но да покажем 5-600 човека. Това са някакви пари. Това не се случи, а започнаха обидите към нас", каза още Касев, след което изненада с изказването си.  

"Не коментирайте дали е имало пари. На стадиона чакат 60 човека, които чакат заплати, както и 70 телефона, вода - това работа ли е на собственика на клуба? Автобусът се развалил, оня ми иска пари за помпата. Докарахме автобус. Има автобус. Сега ние сме виновни. За какво сме виновни, че правим рестарт и работим по нашите правила?", попита Касев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички