Чудесна новина: Антов може да дебютира още този уикенд за Болоня в Серия А


Чудесна новина: Антов може да дебютира още този уикенд за Болоня в Серия А
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1697 0

Добрите новини за Валентин Антов след трансфера му в Болоня продължават. Последната такава гласи, че бившият защитник на ЦСКА (всъщност, той все още е тяхна собственост, тъй като е под наем в Италия) напълно възможно може да дебютира за новия си тим в Серия А още тази седмица. Според няколко италиански медии треньорът на Болоня Синиша Михайлович готви 20-годишния футболист да бъде в групата за предстоящия мач на тима в първенството.

Става дума за гостуването на Парма, което е на 7-ми февруари от 19,00 часа. Двубоят е от 21-ви кръг на Серия А. Според "Corriere dello Sport" Михайлович иска веднага да тества новото си попълнение, макар да го чака нелек мач в Парма. Журналистът М. Джордано от "Il Resto del Carlino" пък пише, че българинът е "почти готов" за дебют и "вероятно ще бъде повикан за мача срещу Парма". Причината за това е, че бившият капитан на ЦСКА "до вчера беше зает с Лига Европа и българското първенство".

Друг българин, играл в Болоня в миналото - Николай Илиев, увери италианските медии, че Антов е готов за Серия А. "Уверявам ви, Антов е готов да играе в Серия А. Той ще трябва да научи езика, ще му е необходим, за да общува със съотборниците си. Но ще бъде много добре приет, знам това", каза бившият защитник на Левски. А с какви похвали засипаха изданията в Италия българина и с кого го сравниха вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички