Гриша Ганчев е изиграл ключова роля за трансфера на Валентин Антов в Болоня


Гриша Ганчев е изиграл ключова роля за трансфера на Валентин Антов в Болоня
Снимка: БГНЕС

3295 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е изиграл ключова роля за трансфера на бранителя Валентин Антов в тима на италианския Болоня. Това разкрива италианският футболен агент Анджело Кристофолети, който е бил ангажиран със задачата да ръководи трансфера на Антов.

Кристофолети споделя, че има утвърдени връзки с Ганчев, които са помогнали за реализирането на трансфера. Италианският агент смята, че подкрепата на Гриша Ганчев за трансфера е била фундаментална, тъй като много бързо е успял да убеди всички в ЦСКА, че този трансфер трябва да се случи.

"Преговорите се развиха мълниеносно. Започнаха в неделя и продължиха през цялата нощ. Нашата агенция пое ангажимента за тези преговори и заради моите утвърдени връзки с клуба и президента Ганчев. Проблемите бяха много - езикът, различните култури и преди всичко фактът, че ЦСКА се бори в първенството, така че не беше лесно отборът да се лиши от капитана си.

Заедно с президента Ганчев говорихме с момчето. Клубът също разбра, че проектът в Болоня е интересен, тъй като момчето ще има възможност да работи с треньор като Михайлович. Подкрепата на президента Ганчев бе фундаментална. Той много бързо успя да убеди целия борд на ЦСКА. Аплодисменти и за ръководството на Болоня, което направи тази операция светкавично, без да се вдига шум", коментира Кристофолети пред tuttomercatoweb.com.

Междувременно стана ясно, че бившият треньор на ЦСКА Люпко Петрович също е подпомогнал трансфера на Антов в Болоня (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички