Антов се озовал в Болоня, след пропаднали преговори с "важен италиански клуб"


Антов се озовал в Болоня, след пропаднали преговори с "важен италиански клуб"
Снимка: Getty Images/Guliver

1659 0

Агентът, спомогнал за трансфера на Валентин Антов в Болоня, разкри, че защитникът на ЦСКА е бил желан от още един елитен италиански тим, преди трансфера си в тима на Синиша Михайлович. Анджело Кристофолети обяви и защо младата звезда на "червените" в крайна сметка е преминал в Болоня.

"Всичко започна отдалече, в смисъл че момчето предизвика интереса на различни италиански отбори след страхотните си изяви в Лига Европа срещу Рома. Нашата агенция „Футболна фабрика“ се погрижи за преговорите. Започнахме разговори с него още в началото на януари, когато важен италиански клуб се интересуваше от Антов. Този отбор търсеше млад централен защитник с десен крак, който вече да има и международен опит", обясни агентът пред Tuttomercatoweb.com.

"В събота следобед тези преговори стигнаха до патова ситуация и затова реших да предложа Антов и на Болоня, защото чувствах, че техническите качества на момчето се доближават до идеята за футбол на Михайлович и до тези на спортно-техническото ръководство на Болоня. Влязох в контакти с клуба от Емилия-Романя и в неделя започнахме тази операция, която продължи цяла нощ и след това намери своя завършек в понеделник", допълни Кристофолети, но не назова въпросния кандидат за Антов. А ето при какви условия националът може да остане в тима за постоянно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички