"Можем да бием всеки отбор в света, твърде добри сме": Джиджи Бекали с огромно самочувствие преди ЦСКА 1948


"Можем да бием всеки отбор в света, твърде добри сме": Джиджи Бекали с огромно самочувствие преди ЦСКА 1948

1032 0

Собственикът на румънския ФКСБ показа завидна доза самочувствие преди мача на неговия отбор от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Както е известно, съперник на отбора е българският ЦСКА 1948.

Софийският отбор ще дебютира в европейските клубни турнири, като първата среща ще се състои в България, а реваншът е седмица по-късно в Румъния. Бекали далеч не е притеснен, като сподели, че отборът му е твърде добър, за да се притеснява.

Освен това той отсече, че ФКСБ може да победи всеки отбор в света към момента. Въпреки това не се нае да направи прогноза за първия мач от дуела от втория квалификационен кръг.

"Не се страхуваме, имаме твърде добър отбор. Можем да победим всеки отбор в света към момента. Не правя прогнози, не мисля, че ще имаме проблеми. Ако имаме проблеми още в първия кръг, в който започваме, нека напуснем футбола. Да си играем в Румъния с Фарул, ЧФР и Динамо.

Имам желание, задължение, дълг. Моето желание, винаги съм харесвал големите неща, това е страст. Това, което имам тук, заедно с дълга към феновете на ФКСБ - да не ги разочаровам. Имам дълг към феновете, към страната, когато взимам такава голяма марка. Господ направи нещата лесни" - сподели Бекали пред румънските медии. Междувременно от БФС уважиха молба на ЦСКА 1948 за мач от Първа лига покрай Лигата на конференциите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички