ЦСКА 1948 помоли да не играе преди реванша с ФКСБ, БФС прие


ЦСКА 1948 помоли да не играе преди реванша с ФКСБ, БФС прие
Снимка: Lap.bg

1384 0

В понеделник СК към БФС взе решението да отложи трети двубой от пограмата на третия кръг в Първа лига. Това се е случило по искане на дебютния ни европейски участник - ЦСКА 1948

През уикенда "червените" трябваше да гостуват на Арда, като срещата се явяваше между двубоите с ФКСБ от втория предварителен кръг в Лига на конференциите.

Сега обаче тя бе отложена от родната централа, а преди това същото решение сполетя Етър - ЦСКА и Славия - Лудогорец по желание на европейските ни участници. 

Междувременно БФС анонсира промяна около Спартак Варна и Янтра Габрово, който ще се изиграе в неделя от 19:00 часа.

Решение на БФС

"По искане на ФК „ЦСКА 1948“ София и на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2023/2024 , срещата от III – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Арда“ Кж и ФК „ЦСКА 1948“ София, се отлага.

Срещата от III-ти кръг на Втора професионална футболна лига между отборите на ФК „Спартак 1918“ Вн и ОФК „Янтра“ Гб, ще се играе на 30.07/неделя/2023 г от 19.00 часа, вместо на 29.07/събота/2023 г.", написаха от централата в понеделник сутрин.

Вижте потенциалния съперник на ЦСКА 1948, ако отстрани ФКСБ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички