Четири редовни, две отменени попадения и дузпа - бурно начало на 3-тия кръг в Първа лига (ВИДЕО)


Четири редовни, две отменени попадения и дузпа - бурно начало на 3-тия кръг в Първа лига (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

3081 0

Черно море даде началото на третия кръг в Първа лига с успех при визитата си на Крумовград с 3:1. Новакът отново прие съперник на базата в Коматево поради липсата на лиценз на съоръжението в едноименния град.

В герой за “моряците” се превърна младокът Велислав Василев в 86-тата минута. Тогава нападателят стреля от дистанция, а топката рикошира в съперников футболист и изненада Янко Георгиев за крайния резултат.

Останалите три попадения бяха дело на Атанас Илиев от дузпа в 39-тата минута и на Александър Колев в добавеното време на първата част. В самия край на срещата гол вкара и 18-годишният Николай Златев, който се възползва от оголения съперник и го наказа.

По време на срещата ВАР се намеси на два пъти, като отмени по един гол в двете посоки - още в 25-тата минута бе определено, че Ренан Ареяш е бил в засада за домакините, а в 67-мата Серкан Юсеин е играл с ръка. 

Това се превърна във втора победа за възпитаниците на Илиан Илиев след три двубоя и се изкачиха на върха във временното класиране със 7 точки. Новакът пък остава шести с трите си точки от победата над Лудогорец на старта в Първа лига. 

Пред двата тима предстоят коренно различни съперници в следващия кръг - победителите приемат завърналия се в елита Етър, докато Крумовград ще гостува на Берое.

Следете всичко от Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички