Героят за Крумовград срещу Лудогорец: Съжалявахме, че не взехме точка от ЦСКА


Героят за Крумовград срещу Лудогорец: Съжалявахме, че не взехме точка от ЦСКА
Снимка: ludogorets.com

1402 0

Вратарят на пълния дебютант в българската Първа лига Крумовград - Янко Георгиев, получи приза си за играч номер 1 на първия кръг у нас. Той се превърна в един от героите за своя отбор при сензационната победа с 3:1 над шампиона Лудогорец.

Крумовград не бе толкова далеч от това да се предпази от загуба и от друг претендент за титлата в лицето на ЦСКА, но в крайна сметка загуби с минималното 0:1. Самият Георгиев признава, че в отбора са съжалявали за това.

"Чувствам се добре. По време на разговора с ръководството ми казаха какви амбиции имат и как иска да изглежда проектът. Това ме привлече. Усещам и сигурност тук, която ми харесва. Това, че ще живеем и тренираме в Пловдив, със сигурност повлия на много от футболистите. Ръководството има и проект за стадион в Крумовград.

Надявам се, че това ще бъде и основа за привличането на добри играчи в следващ етап. Знаете качествата на Макенджиев. Не е нужно аз да говоря за него, конкуренцията е на много високо ниво" - започна той.

След това насочи поглед и към срещата от втория кръг - срещу ЦСКА:

"Срещу ЦСКА стояхме добре на терена, имаше съжаление след края на мача, можехме поне с точка да си тръгнем, макар и да ни липсваха многото голови положения. Във всеки мач излизаме да победим. Дано постигаме добри резултати и печелим срещите си. Нашата цел не е само да се задържим в елита, но и да постигнем повече от това.

Искаме да направим добър отбор, с който всеки да се съобразява. Не съм първа младост, но съм опитен и се чувствам добре" - сподели още Георгиев. Вижте и изключителния гол на Хайнц, с който Крумовград загуби от ЦСКА (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички