Черно море пусна в продажба билетите за дербито с Левски


Черно море пусна в продажба билетите за дербито с Левски
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1060 0

Черно море посреща у дома Левски в отложения мач помежду им от 4-и кръг на Първа лига. Срещата, която ще се изиграе в сряда (02.11), е с начален час 17:15 ч., а 2 дни преди нея, варненци пуснаха билетите в продажба.

"Моряците" ще опитат да затвърдят доброто си представяне, оставайки в топ 5 във временното класиране. Те са в серия от 5 двубои без поражение, като в последния си надвиха друг столичен тим - Локомотив София, в труден мач, завършил 2:1.

Левски от своя страна ще търсят първа победа от 4 срещи насам. Те записаха загуба от Славия, след което 3 последователни равенства. "Сините" ще опитат да вземат 5-ото място в таблицата именно от ръцете на опонента си Черно море, който е със само точка аванс.

Ето какво информираха от ръководството на "моряците" преди двубоя:

"Черно море приема Левски в отложен мач от 4-ия кръг на efbet Лига. Билетите за двубоя могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим и на касата на входа за автомобили на ул. "Никола Вапцаров", която е с работно време от 10 до 17 часа".

Ето какво каза треньорът на варненци Илиан Илиев преди мача със "сините"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички