Костадинов след поражението с 0:3: Заспахме за пет минути и мачът свърши


Костадинов след поражението с 0:3: Заспахме за пет минути и мачът свърши
Снимка: Lap.bg

1213 0

Помощникът на Илиан Илиев в Черно море - Петър Костадинов, говори след поражението с 0:3 от Локомотив Пловдив в 11-тия кръг от Първа лига. Старши треньорът още изтърпява наказание и по този начин Костадинов продължава да извежда "моряците". Ето какво каза той:

"Първо да честитя победата на Локомотив Пловдив. Мисля, че с оглед показаното, резултатът не отговаря на това, което беше тук. Мисля, че загубихме, защото заспахме пет минути през второто полувреме и там мачът приключи.

Имахме ситуации, които трябваше да отбележим. Те си вкараха положенията и за това мисля, че загубихме така с доста сериозен резултат. Не мога да коментирам ситуацията с дузпата. Ако е имало контакт, ще е жалко, защото това влияе пряко на мача.

Вижте, това ни е стара слабост - да изпускаме положения пред гола. В лицето на Сердюк намерихме човека, който да вкарва тези положения. Куриьор, Са, и Закария са хора, които могат да бележат и се надяваме, че ще се отпушат.

Според нас, проблемите на Локомотив бяха точно в централната защитна двойка и се опитахме там да натиснем. Видяхте, че и трите ситуации бяха през тази зона, търсихме го, получи се на доста пъти, но проблемът при нас е реализирането на тези ситуации", коментира Костадинов.

Ето как се разви самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички