Кризата в ЦСКА 1948 продължава: И Берое открадна точки от бронзовия медалист


Кризата в ЦСКА 1948 продължава: И Берое открадна точки от бронзовия медалист
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

873 0

Берое успя да спре кошмарната си серия от четири последователни загуби и същевременно с това задълбочи кризата в ЦСКА 1948. Двата тима завършиха с нулево равенство откриващата междинния кръг в Първа лига среща.

Гостите записаха трети пореден двубой без победа. Така те останаха 7-и в класирането с актив от 15 точки при записани 4 успеха, 3 ремита и 2 поражения. "Зелените" от своя страна са осми и със само 1 пункт по-малко.

Мигновено новият треньор на заралии Хосе Луис Ачиари започна да налага промени. Той смени досегашния титуляр под рамката на вратата Родриго Ачинели с Хуан Пабло Лунгарсо. С ролята на капитан пък се нагърби Божидар Пенчев.

Как протече двубоят?

Първото опасно положение бе именно в тяхна полза. Още в 5-ата минута Енцо Ойос пробва рефлекса на Даниел Наумов, но стражът бе уверен и спаси.

В 11-тата минута Годой се озова зад противниковата защита. Той напредна и шутира, но не съумя да нацели вратата. Отново той само 2 минути по-късно получи нов шанс, но пак не записа точен удар.

Последваха минути на надмощие от страна на домакините, които обаче така и не успяха да преодолеят Наумов. Това в 39-ата минута с далечен шут пробва Густаво Каскардо, но неособено добре.  

Първото полувреме все пак завърши с опасна ситуация пред вратата на "зелените". Скуадроне сгреши при изнасянето, а топката бе подадена от отнелия я Кяртансон към Русев. Националът обаче беше спрян от Ласо.

7 минути след подновяването на играта неточност допусна и Парвиз Умарбаев. Централният полузащитник "подари" коженото кълбо на опонента. Годой се озова очи в очи с Наумов, но го изгуби от контрол и вратарят се намеси.

В 57-ата минута заралии проведоха скоростна атака. Стигна се до наказателното поле на тима от Бистрица и удар от страна на Политино, но Наумов отново отрази.

В 65-ата минута скучаещият Лунгарсо бе тестван с два последователни шута. Стражът не сгреши. 

Малко по-късно събитията отново се пренесоха в половината на гостите. В 70-ата минута Даниел Наумов блесна със страхотно спасяване на удар от Сегундо Пачаме. С нов такъв трябваше да се справя само 3 минути след това, но изпратен от Говеа.

В 82-рата минута Симеон Петров засече центриране на Педриньо. Лунгарско обаче спаси. Само 2 минути по-късно стражът отново отрази изстрел на Педриньо, но този път от пряк свободен удар.

В самия край на срещата Ивайло Чочев можеше да матира "зелените". Полузащитникът стреля опасно с глава, но аржентинецът отново спаси. Така точките бяха поделени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички