Целта е ясна: Тодор Янчев сподели на какво се надява до края на сезона


Целта е ясна: Тодор Янчев сподели на какво се надява до края на сезона
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1848 0

Треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, сподели мнението и впечатленията си след продължаването на отбора в турнира за Купата на България.

Наставникът заяви, че пред него и възпитаниците му няма приоритетни цели и те се борят както за спечелване на Купата, така и за място в Първа лига, гарантиращо класиране в евротурнирите. 

"Изтеглихме Локомотив София, който за мен е много стойностен отбор. Това, че ги победихме в първенството, няма нищо общо с предстоящите мачове. Всеки иска да се класира на финал, така че няма да видим този Локомотив от преди няколко седмици. Те победиха и Лудогорец, и Левски, така че ни очаква здрава битка", коментира Янчев относно впечатленията си от полуфиналния съперник, който наскоро бе разгромен от същия отбор с 0:6.

Целта пред тима е ясна

"Нямаме приоритети между купа и първенство. Ще гоним своята цел и тя е класиране в Европа", категоричен беше Янчев, след което обърна внимание и на Първа лига, където на неговия тим предстои да се изправи срещу Ботев Пловдив.

Очакванията за "канарчетата"

"Поредният двубой от шампионата настъпва и съперникът е сериозен. След мача за купата вече сме изцяло на вълна първенство и се подготвяме за Ботев. Очакваме да продължим да играем добре и в този двубой. След мача с Арда нямаме контузени, а двама наказани се връщат. Радвам се, че имам по-голям избор.

Ботев Пловдив е един от водещите отбори в Първа лига. Треньорът им е нов, но имаше възможност да работи с отбора по време на паузата. Мисля, че са подобрили значително играта си и ще срещнем сериозен отбор", допълни още Янчев.

Други фигури в ЦСКА 1948 са по-уверени във възможностите на отбора и вече го виждат на финал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички