Българин е в компанията на Гави сред най-талантливите играчи набор 2004


Българин е в компанията на Гави сред най-талантливите играчи набор 2004
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2722 0

Българин отново влезе в класацията на The Guardian за 60-имата най-добри футболисти в света, родени през 2004 година. Престижната оценка получи атакуващият полузащитник Никола Илиев. Българският национал е в компанията на талантливи играчи от цял свят, сред които се отличава новата звезда на Барселона и Испания Гави.

Илиев се състезава в Италия - от лятото на 2020 година играе в Интер. Разбира се, в младежкия тим до 19 години. Юношата на Ботев (Пловдив) обаче на няколко пъти през сезона участва в тренировките на първия тим.

През миналата година в класацията на "Гардиън" за най-големите таланти попадна друг българин - халфът на Фиорентина Димо Кръстев. Наскоро юношата на Нефтохимик, който е капитан на България до 17 години, спечели Купата на Италия Примавера. Българинът изигра 86 минути във финала срещу Верона и беше най-младият на терена. А кой млад български играч е следен от Фиорентина четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички