Има добър шанс Никола Илиев да играе в първия тим на Интер през следващия сезон


Има добър шанс Никола Илиев да играе в първия тим на Интер през следващия сезон
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

8786 0

Изключително позитивни новини за българския футбол дойдоха от Италия. Там агентът на атакуващия полузащитник на Интер Никола Илиев разказа, че има сериозен шанс бившият талант на Ботев (Пд) скоро да достигне до първия тим на "нерадзурите". В младежкия отбор на италианския гранд, където в момента играе българчето, са много доволни от него. Това обяви самият треньор на тима Армандо Мадона.

Наставникът разкри, че е впечатлен от Илиев, който не е пропуснал и минута от тренировките му, откакто пристигна в Милано. Мадона посочи, че халфът трябва да работи още върху физиката си. Към момента 16-годишният българин е стартирал като титуляр в 2 мача за младежкия Интер - срещу Лацио и Болоня, и е помогнал за постигането на 2 победи.

Запитан дали се говори евентуално през следващия сезон Илиев да вземе участие в първия отбор, агентът му Калоян Иванов заяви: "Той вече тренира три пъти с първия отбор, заедно с още няколко момчета от младежкия тим. В Интер има много професионалисти, които знаят кога е подходящият момент за тези неща".

"Никола е много щастлив там. Дали е получил обратна връзка от Антонио Конте? Разбира се, но това е въпрос, който засяга него и ръководителя на младежката академия. Знам, че двамата треньори работят в тясно сътрудничество и това беше важна причина за решението ни да дойдем в Интер", допълни агентът пред FCInter1908.it. А ето кои други именити отбори са искали българчето. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички