ЦСКА пред нов изходящ трансфер - продава талант в Серия А


ЦСКА пред нов изходящ трансфер - продава талант в Серия А
Снимка: БГНЕС

4003 0

Много стремглаво започна 2022 година за един от талантите на ЦСКА - Георги Чорбаджийски. Освен че беше взет от Стойчо Младенов на лагера в Турция и получи знак, че ще получава време в мъжкия тим на "червените", офанзивният полузащитник е напът да направи и престижен трансфер.

Според един от най-силните италиански сайтове по темата с футболните трансфери - tuttomercatoweb.com, националът на България до 17 години е пред трансфер в клуб от италианската Серия А. Става дума за 19-ия в класирането Дженоа.

Според източника лигурският клуб е отбелязал удар в перспектива и е "определил покупката" на Чорбаджийски. "Tutto Mercato Web" отбелязва, че 17-годишният футболист е смятан за един от най-добрите таланти в ЦСКА. Той ще пристигне в Генуа утре.

Ако се стигне до трансфер, не е ясно с каква цел ще бъде привлечен младият българин, но предвид опита му едва ли е гласен за първия тим. Както е известно, от края на миналата година братът на Божидар Чорбаджийски тренираше с първия тим и дори беше в групата за мача с Рома от Лига на конференциите, но така и не дебютира. Халфът е юноша на "червените". Ето коя пък е следващата трансферна цел на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички