Брожения в Благоевград: Феновете на Пирин скочиха на треньора Уорън Фийни


Брожения в Благоевград: Феновете на Пирин скочиха на треньора Уорън Фийни
Снимка: Getty Images

1620 0

След дълго отсъствие от Елита на България Пирин Благоевград най-после се завърна в родната Първа лига, но от началото на сезона "орлите" имат 5 загуби и само 1 победа, дошла във втория кръг срещу ЦСКА 1948 (4:1).

Благоевградчани загубиха от Берое, ЦСКА, Лудогорец, Локомотив София, а вчера и от Арда Кърджали и това разгневи до краен предел феновете.

В днешния ден те излязоха с декларация, адресирана до собственика на отбора Пол Белогур и го призовават незабавно да уволни старши треньора Уорън Фийни!

Ето какво пише в обръщението:

"Обръщение към г-н Пол Белогур и всички свързани с ФК Пирин Благоевград.

Уважаеми г-н Белогур, ние феновете на Пирин сме безкрайно благодарни за всичко, което правите за ФК Пирин през последните две години и половина. винаги сме мечтали за такъв президент и дори имаме чувството, че с вас сме израснали заедно на стадион "Христо Ботев". Именно заради това ние, като хора водени единствено от любовта си към Пирин, сме длъжни да изразим нашето мнение относно игровата криза в отбора. Въпреки наличието на чудесни условия и страхотни футболисти трупаме загуба след загуба, но не това е страшното в случая.

Страшното е, че старши треньорът, който трябва да е пример за лидерство не желае да поеме никаква отговорност. Футболът е колективен спорт, но пряко отговорен за спорните резултати и качеството на играта е старши треньора, който обаче търси навсякъде другаде вина, но не и в себе си. Щом реагира така ние сме сигурни, че г-н Фийни няма да се справи. Решението е ваше г-н Белогур, но никой няма да ви каже нещата така чисто и безкористно като нас. Само ПИРИН", гласи публикацията на феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички