Арда се върна на победния път и закотви Пирин на дъното в Първа лига, ВАР отмени гол


Арда се върна на победния път и закотви Пирин на дъното в Първа лига, ВАР отмени гол
Снимка: Ivaylo Borisov/ LAP.bg

1574 0

Финалистът от последното издание за Купата на България Арда се върна на победния път в българската Първа лига след 3-те поредни мача без успех. Отборът разгроми като домакин Пирин Благоевград с 3:0 и събра 8 точки от 6 мача, заставайки на 6-а позиция. "Орлетата" пък затвърдиха последното си място и остават с 3 пункта от 7 двубоя (точка по-малко от предпоследния ЦСКА 1948).

Арда можеше да спечели срещата дори и с по-убедителен резултат, но ВАР се намеси в 74-ата минута и отмени попадение на Тонислав Йорданов поради нарушение на футболните правила.

Преди това младокът вече се бе разписал, след като в 57-ата минута бе фаулиран от Димитър Шейтанов в наказателното поле и получи дузпа, която сам реализира. Той го стори много технично - в стил "паненка", за да оформи крайното 3:0.

Преди него пък първо в 18-ата минута Лъчезар Котев откри резултата с изстрел от далечна дистанция и грешка на вратаря Шейтанов, а в 40-ата минута Жуниньо напредна през средата на терена и отклони към Коконов, който вкара с удар по земя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички