Борислав Михайлов: Всяко нещо има своя край, имам мандат още 3 години, надявам се да си го изкарам


Борислав Михайлов: Всяко нещо има своя край, имам мандат още 3 години, надявам се да си го изкарам
Снимка: БГНЕС

3190 0

Президентът на БФС - Борислав Михайлов, който става на 60 години в днешния 12 февруари, говори за предаването "Арена спорт" по БНТ и назова най-големите си успехи:

"60 години са много време. Със сигурност съм по-мъдър отпреди 10 години. Големите ни успехи в Левски - 3 купи през 1984 г., след това класирането за първия ми голям форум в Мексико. Класирането в САЩ, голът на Емо на "Парк де Пренс", дузпите срещу Мексико, елиминирането на Германия... Много неща има", обясни бившият вратар на Левски и националния отбор на България и допълни:

"За най-голям успех смятам изграждането на тази база (б.р. - Национална футболна база "Бояна"), без нито една стотинка държавна пара. БФС е бил финансово стабилен. Всяка година сме имали по-голям бюджет, въпреки некласирането на националния отбор. Един президент може да осигури условия на своите служители и национални отбори".

"Има много компромиси, които сме правили. Компромиси към клубовете, които се връщат към нас. Правим и компромиси към феновете. Не се сещам за нещо, което рязко е повлияло на клуб или служител. Грешката не е моя, че не можем да се класираме (б.р. - на големи първенства), но поемам отговорност в ролята си на президент", каза още Михайлов, а по отношение на бъдещето обяви:

"Съмнявам се да водим такъв разговор на 65-ата годишнина. Всяко нещо има своя край. Имам мандат още 3 години, надявам се да си го изкарам. Аз съм избиран абсолютно честно и демократично в мажоритарен избор. Ще продължим да работим. На 65 най-вече да съм жив и здрав и тогава вече ще си говорим за лов и риболов".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Боби Михайлов: Със Стоичков се уважаваме по наш си начин, аз съм доста успял човек!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички