Борислав Михайлов се оплака от "постоянни критики, клевети, лъжи и агресия" в последните 2 години


Борислав Михайлов се оплака от "постоянни критики, клевети, лъжи и агресия" в последните 2 години
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3128 0

След 18-годишно управление Борислав Михайлов подаде оставка като президент на Българския футболен съюз. Легендарният вратар за втори път се оттегля от поста си, като през 2019 година отново след скандали депозира оставка, но после се завърна.

"Постоянни критики, клевети, лъжи и агресия"

Именно след завръщането си от този момент Михайлов заяви, че е бил под постоянен натиск и постоянни атаки.  "Ще кажа няколко думи за това, което се случи, и се случваше в последните две години, откакто се върнах. Откакто се завърнах начело на Българския футболен съюз – аз, ръководството на футбола, цялата администрация на съюза и всички участници във футболния процес бяха подложени на нечуван натиск, постоянни критики, клевети, лъжи и агресия", категоричен бе той.

Михайлов заяви, че е горд от постигнатото през всички години на управление, а и уточни, че нито един клуб не му е поискал оставката. "Въпреки краткото време, изпълнихме голяма част от целите, които заложихме в 4-годишната стратегия за развитие, която бе приета на последния конгрес, който спечелих. Да, националният отбор не се представи на ниво, на което всички искахме. Когато става дума за топка, няма как да има гаранция за успех“, продължи той.

"Щяхме да направим повече, ако не се бяхме превърнали в отдушник на всички проблеми в българското първенство. На базата на това се чувствам истински горд от постигнатото", заяви Михайлов, който не отговори на въпроси, но се обърна към журналистите специално.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Пред кого отдава чест при всеки свой гол Рикардиньо от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички