Димитър Бербатов с нов призив: Не се притеснявайте, не мога да си позволя да ви излъжа


Димитър Бербатов с нов призив: Не се притеснявайте, не мога да си позволя да ви излъжа
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2113 0

Димитър Бербатов публикува ново видеообръщение в профила си във Фейсбук, с което за пореден път призова родните клубове да не се поддават на лъжи и манипулации от страна на настоящото ръководство на БФС.

Бившият футболист се обърна към тях със следните думи:

"Включвам се от офиса на фондацията ми, за да се обърна към всички футболни отбори в страната. Тъй като ставам свидетел на огромни лъжи от родни „специалисти” по повод декларациите, които събират с наша помощ, искам да кажа следното. Тези декларации са абсолютно същите, каквито бяха миналите и на базата, на които се състоя конгреса. Всички помним какво се случи – 1/3 от клубовете събраха подписи и бяха внесени в БФС и бяха оттам. След това отидоха в съда. Той ги прие и реши да има Конгрес", започна Бербатов и добави:

"Ако имаше нещо нередно в тях, конгрес нямаше да има. Сега процедурата е същата, дори по-опростени. На 18-и март е насрочен Конгрес и ние се борим той да бъде изборен и в дневния ред да има избор за президент и такъв за Изпълком. Видяхме как през последния път конгресът бе опорочен и трябваше да има балотаж. Президентът трябва да има три мандата – той не е вечен. Пълномощното, което давате на адвокатската кантора, е само единствено да бъдете представлявани пред БФС или пред съда – това е. Нищо повече, не се притеснявайте. Не мога да си позволя да ви излъжа, тъй като заставам с името си. Да, досадно е, но пътят минава оттук. Не е лесно, но ще успеем всички заедно. Работим за по-доброто бъдеще на българския футбол", завърши бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

През вчерашния вторник втородивизионният клуб Струмска слава публикува много остра позиция срещу Бербатов и екипа му, но интересното беше, че в нея не се споменаваше нито един път името му!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички