Борислав Михайлов допусна да не изкара мандата още 2 години и отсече: С какво ще помогне оставката ми?


Борислав Михайлов допусна да не изкара мандата още 2 години и отсече: С какво ще помогне оставката ми?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2260 0

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов коментира недоволството към него и централата, която управлява вече 18 години. Той заяви, че хората не са доволни от резултатите на клубовете си и търсят вината другаде.

Той призна, че може и да не изкара до края мандата си, от който остават още две години, но и че може и да го изкара. Освен това допусна и да направи Конгрес догодина, "за да се успокоят всички тогава".

Борислав Михайлов призна, че може да направи Конгрес

"Когато хората не са доволни от резултатите на собствените си отбори, те търсят проблема на друго място. Трябва първо да се огледат в собствените си клубове. Иначе човек винаги може да се мисли за оставка, но с какво би помогнала тя три дни преди мача.

Имам още две години мандат - може да го изкарам или да не успея. Може през следващата година да направя Конгрес и всички да се успокоят тогава. Към момента най-мъдрото решение е на хората, които трябва да определят дали да има мач" - сподели Михайлов пред БНТ.

По-рано през деня излезе част от интервюто му. В нея Борислав Михайлов заговори за "блокиране на целия БГ футбол" и говори за "ужасни последици" и за клубовете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички