Бившият играч на Левски Димитър Костадинов: Те не са затворена страница за мен


Бившият играч на Левски Димитър Костадинов: Те не са затворена страница за мен
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1950 0

Бившият футболист на Левски и настоящ такъв на Септември (София) - Димитър Костадинов, получи приза за най-добър играч на 7-ия кръг в Първа лига. Халфът вкара брилянтен гол при победата на своя отбор с 3:1 над Берое. Той сподели мнението си за обстановката при столичани.

"Благодаря за тази индивидуална награда и на всички хора в клуба, без тях нямаше да я получа. Ще излезем и ще дадем 100% от себе си. Черно море е един доста добър отбор, играе страхотен футбол, надявам се да не загубим този мач", заяви полузащитникът пред медиите.

"Атмосферата в Септември е страхотна, позитивна, всичко върви по план. Единствената цел е отборът да се спаси, а най-главната такава на този отбор е да се дава път на младите футболисти. Те да се развиват и да играем добър футбол.

"Чуждите играчи с нищо не превъзхождат българските, просто българите нямат шанс за изява. Трябва да има търпение към младите българи. Септември, Арда и Славия дават шанс на младите, допълни още той, добавяйки, че "сините" не са затворена страница за него.

Ето какво каза наставникът на "червено-сините" Славко Матич за Костадинов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички