Чеферин лично покани Михайлов на благотворителен мач с Фиго, Малдини и Буфон


Чеферин лично покани Михайлов на благотворителен мач с Фиго, Малдини и Буфон
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1825 0

БФС информира чрез официалния си сайт, че президентът на УЕФА Александър Чеферин е изпратил лична покана до Борислав Михайлов за участие в благотворително събитие, целящо да подпомогне засегнатите от катастрофалните наводнения в Словения през миналия месец.

"Скъпи приятелю, надявам се да приемете покана за тази благородна инициатива. Всяко действие и всяка подкрепа е от значение“, пише в писмото си Чеферин

Инициативата и участниците

Кулминацията на събитието ще се проведе утре (15 септември) от 21:00 ч. българско време на ст. "Арена Стожице" в Любляна, където някои от най-големите световни звезди ще вземат участие в демонстративен мач.

Сред участниците в срещата са Джанлуиджи Буфон, Андрий Шевченко, Паоло Малдини, Луиш Фиго, Звонимир Бобан, Хавиер Санети, Ерик Абидал, Предраг Миятович.

Всички средства, набрани по инициативата – включително финансиране от спонсори, продажба на билети и индивидуални дарения, ще влязат по сметката на благотворителна фондация, която от своя страна ще ги разпредели сред най-нуждаещите се.

Вижте кой ще наследява Младен Кръстаич начело на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички