Бивш национал официално спря с футбола, зае ръководен пост


Бивш национал официално спря с футбола, зае ръководен пост
Снимка: Lap.bg

1196 0

Бранителят на Пирин Благоевград - Петър Занев, официално спря с футбола. Това обявиха "орлетата" чрез своя официален сайт. 

След края на кариерата си бившият национал на България ще заеме ръководен пост в клуба и ще е главен мениджър в Благоевград.

Ето какво написаха от Пирин в сайта си:

В последните два сезона 37-годишният футболист носеше екипа на Пирин, като бе един от тримата капитани и също така основна фигура в отбраната на отбора.

Той е бивш капитан и на националния отбор на България, а в богатата си кариера играе за тимовете на ЦСКА, Литекс (Ловеч), испанските Расинг (Ферол) и Селта (Виго), украинския Волин, руските Амкар (Перм) и Енисей (Красноярск).

Петър Занев ще продължи да бъде част от нашия клуб, заемайки поста главен мениджър. Връзката между клубното ръководство и отбора, работата по селекцията и някои основни спортно-технически въпроси, ще бъдат част от отговорностите и задачите пред него оттук нататък.

ФК Пирин благодари на Петър Занев за неговата всеотдайност със зелената фланелка и му пожелава успех в новото предизвикателство!

А какъв трансфер може да остане по оста Пирин-ЦСКА, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички