Септември помля Пирин в Благоевград, феновете бесни на футболистите (ВИДЕО)


Септември помля Пирин в Благоевград, феновете бесни на футболистите (ВИДЕО)
Снимка: Velizar Eremiev - Chocho / LAP.bg

1415 0

Септември София порази по повече от категоричен начин като гост Пирин Благоевград с 4:1 и влоши още повече ситуацията при „орлетата“ в Първа лига.

Два гола в Благоевград реализира юношата на Левски – Мартин Петков, а третият гол в срещата беше дело на Атанас Кабов в 69-ата, за да може Димитър Костадинов да оформи крайното 4:0. Генерално, в хода на срещата столичани бяха чувствително по-добрият отбор и логично стигнаха до трите точки, като Светослав Петров постигна първа победа начело на Септември.

Две преди края все пак Иван Тасев върна един гол за "орлетата", но това не спомогна по никакъв начин на тима му да вземе нещо от тази среща.

Пирин, който е без треньор, пък е в серия от шест поредни мача без победа в елита на България и заема предпоследното 15-о място с едва 8 точки. Победата пък прати Септември на 10-ото място с 13 точки.

След края на мача пък феновете на „орлетата“ привикаха играчите и започнаха да се карат сериозно с футболистите на любимия си тим, които разочароваха сериозно в тази среща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички